12. huhtikuuta 2016

YO-MEKKO ETSINNÄSSÄ

Tässä on kuukauden päivät yritetty etsiä mieluista ja sopivaa ylioppilasmekkoa. Vaihtoehtoja on kyllä löytynyt ja roppakaupalla, mutten osaa päättää. Kohta alkaa tulemaan kiire. Reilu kuukausi aikaa ja pitäisi keretä sovittamaan mekkoa ja palauttamaan, mikäli on väärän kokoinen. Ensin pitäisi toki saada kroppa kuntoon!

Haluaisin kovasti avoselkäisen ja pitkän mekon. Äiti on sanonut, että mekon tulisi olla sellainen jota käyttäisin tulevaisuudessakin. Lyhyelle mekolle en näe käyttötarkoitusta, mutta pitkälle senkin edestä. Värimaailma olisi vaalea: beige, harmaa, luonnonvalkoinen... Siinäpä suurimmat kriteerit mekon suhteen. Lisämukavuutena halkio, sekä korkea kaula-aukko. Etsin teille muutamat mallikuvat mieleisistä malleista ja väreistä :)

Bridesire / Nelly

Pinterest

Sherri Hillin mekot ovat täydellisiä, esteenä vain hinta..


Onko teillä kokemuksia ulkomailta tilaamisesta? Mikä malli/väri on mielestäsi hienoin?

6 kommenttia:

  1. Todella kauniita mekkoja ♥ Itse olen yhden pitkän juhlamekon tilannut ulkomailta Ebayn kautta ja oli kyllä todella hyvä, vaikka postitus todella kesti ja palauttaminen olisi ollut melko mahdotonta. Katselin tosiaan erittäin tarkasti mekosta annetut mitat, että olisi mahdollisimman sopiva. Mekkoa jouduin lyhentämään helmasta hieman, koska oon melko lyhyt (157), joten se kannattaa kanssa ottaa huomioon :) Mutta ainahan tosiaan mekosta saa pienilläkin ompelutaidoilla vähäsen pois paremmin kuin sen, että olisi liian pieni mekko :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itsekin lyhyenä ihmisenä olen joutunut lyhentelemään ostamiani vaatteita :D

      Poista
  2. Kauniita mekkoja oot kyllä valinnut! Itselläni oli mekko, joka oli noin polviin asti. Ehkä tuollainen persikanvärinen tai beige olisi paras :)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Itsekin olen näihin väreihin kallistumassa :)

      Poista
  3. Ihania mekkoja! Tosi kivoja värejä mutta Parikan värinen tai vaaleanpunainen ois mun mielestä tosi kivoja! Itellä ei oo hirveästi kokemista ulkomailta tilaamisesta, joten siinä en voi auttaa:( Toivottavasti löydät jonkun ihanan mekon!:-)


    http://vilmaliona.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Vautsi vau mitä mekkoja, sulla on kyllä ihana maku vaatteiden suhteen! :) En osaa sanoa lemppariani, nuo ovat kaikki niin upeita.

    Hyvää tulevaa viikonloppua! ♥

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista